Pénteki dupla küzdelmi edzések indulnak szeptemberben!
Mini szeminárium jelleggel, a normál edzéseket kiegészítendő.

Időpont: péntekenként 18:30-21:00
Helyszín: SA gym – 1139 Budapest, Victor Hugo utca 6.
Ár: 3000 Ft/alkalom, de 4 vagy 5 alkalmas havi bérlettel 2500 Ft/alkalom.
Edzést vezeti: Szabó Balázs (Nemzetközi krav-maga oktató, E3, CFIC oktató, BJJ barna öv)

Vezesd le az egész heti feszültséget egy kiadós bunyós edzéssel!

-A pontkesztyűre és/vagy párnára történő intenzív gyakorlás minden edzés része, ezért a kardió hatás garantált.  Az edzés alatt olyan koncentrált állapotba kerülsz, hogy zavaró gondolataid elkerülnek, a pszichéd megnyugszik, tested kellemesen elfárad.
– A rendszeres gyakorlástól ügyesedsz és erősödsz. Technikailag fejlődsz, jobban helyt tudsz állni az edzéseken, vizsgákon, és elsõsorban -ha esetleg erre sor kerül- egy éles helyzetben. Új kihívások elé állítunk, melyeket legyõzve küzdelmi szempontból technikásabb, lelkileg pedig erõsebb leszel.
– A küzdelem gyakorlása nélkül az önvédelmi képességeid eltávolodhatnak a valóságtól. Egy valódi támadó sebességét, magatartását csak maga a küzdelem gyakorlásával tudjuk jól szimulálni, és így fejleszthetjük magas szintre a túléléshez szükséges reflexeket, gyorsaságot és hozzáállást. Ráadásul itt olyanokkal is van alkalmad edzeni, akikkel nem szoktál, hiszen az eltérő testalkatú és mozgású résztvevők különbözõ csoportokból és edzőktől jönnek. Ez neked azért hasznos, mert minél változatosabb partnerekkel gyakorolsz, annál kevésbé fogsz meglepõdni egy éles helyzetben.
– Ha vizsgázni fogsz, P2 felett már kérhetik a küzdelem valamely formáját, melyre az edzéseken lesz alkalmad felkészülni.
-Időt takarítasz meg: Egy alkalom két 75 perces edzésnek felel meg, de a heti két edzéshez képest hatékonyabb, mert megtakarítjuk az egyik bemelegítés es az egyik levezetés idejét.

Az edzés jellege miatt nincs kifejezetten mozgás alapozás, hanem technikákat, kombinációkat gyakorlunk, és azokat küzdelmi gyakorlatokban kipróbáljuk. Egy alapos bemelegítés után a következő témaköröket vesszük:
– állóharc technikák
– földrevitelek és kivédésük
– földharc technikák.
Mindegyik témát az adott témakör végén, vagy az edzés végén szituációs küzdelemben próbálhatod ki. Az edzés végén szabad küzdelemmel, utána levezetéssel zárjuk az edzést.

 

Kell-e feltétlen küzdeni ezeken az edzéseken?
Nem kötelező, és természetesen bármikor kiállhatsz pihenni, vagy kihagyhatod valamely gyakorlatot illetve küzdelmet, senki sem fog megróni emiatt. Itt semmi sem kényszer, mindenki a saját épségét szem előtt tartva annyit profitál az edzésből, amennyit tud, illetve szeretne. Kezdőbbeknek a full kontakt küzdelmet küzdelmi/szituációs játékkal helyettesítjük.

A részvétel feltételei
P 1-2 szint anyagának ismerete, vagy annak megfelelő küzdősport tudás: ismerd az alap ütés- és rúgástechnikákat, és tudj esni-kelni.
Korosztály: alapvetően felnőtt edzés, de kamaszok 14 éves kortól már jöhetnek próbaedzésre, ahol meglátjuk, hogy alkalmasak-e erre az edzésformára.

Védőfelszerelést az alábbiak szerint hozz:
Kötelező: Fogvédő, lágyékvédő, bokszkesztyű, sípcsontvédő.
Opcionális: fejvédő, alkarvédő, bandázs.
Később lesz rá szükség (megbeszéljük, illetve majd kiírom): mma kesztyű, könyökvédő (puha, nem műanyag!), fejvédő.

Innivalót, energia utánpótlást (pl. szőlőcukrot) hozz magaddal!
Öltöző, fürdési, tisztálkodási lehetőség adott.

Kapcsolat:
Szabó Balázs
km.instruktor@gmail.com
+36 70 595 9903

edzés helyszíne, instruktor időpont
SA gym - 1139 Budapest, Victor Hugo utca 6.
Instruktor: Szabó Balázs
P:18:30-21:00