Késharc szeminárium és válaszok a jogos védelemmel kapcsolatos kérdésekre egy jól képzett büntetőügyvéd szájából – 2019.04.13. Budapest

Szeretnéd tudni, hogyan használj egy szúró-,vágófegyvert önvédelmi célból? Mit tennél, ha a támadód kést ránt rád, és a te kezed ügyébe is akad egy? Ilyen, és ehhez hasonló helyzeteket fogunk tárgyalni és körüljárni a szemináriumon.

Valamint, a nagy érdeklődésre való tekintettel meghívtuk Dr. Kemenes Csaba ügyvédet, aki nagy örömünkre elfogadta a meghívást, és minden kérdésetekre készséggel válaszol majd, ami a jogos védelmi helyzetet, és egyéb jogi kérdéseket illeti.

A tananyag nem épül szervesen az előző alkalommal tanultakra, így teljesen kezdők is részt vehetnek, viszont akik voltak legutóbb, velük mélyebben fogjuk nézni a bonyolultabb megoldásokat is. Illetőleg, akik részt vettek az előző szemináriumon, azok 1000ft kedvezménnyel vehetnek részt majd ezen az alkalmon!

Ha nem vagy elégedett, a képzés díját visszakapod!

Időpont:
Április 13 (szombat)
10:00-13:00
 
Helyszín:
Gönczy dojo
Gönczy Pál utca 2.
Budapest
1093
 
ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL ÉS BEFIZETÉSSEL a képzés kedvezményes ára 6000 forint. Ezek hiányában a helyszínen fizetve 7000 forint!

A részvételi helyek száma limitált, így igyekezz, nehogy lemaradj!

Parkolás, zuhanyzás a helyszínen lehetséges.

Regisztráció:
szilard.topanka@gmail.com

Érdeklődni:
Topánka Szilárd
szilard.topanka@gmail.com
06204650012

Tovább az eszköztárra