Kedves Hölgyek!

2020. március 08-n tervezetten 10:00-12:00 óra között – igény szerint szünetekkel is tűzdelt és/vagy hosszabbítva – ingyenes önvédelmi programot ajánlok a 13. kerület Lomb utca 34. szám alatti Powercat Lomb edzőteremben. Parkolni is lehet vagy a Forgách utcai M3-megállótól 2 perc séta megközelíteni.

– 2008-óta tartok edzéseket, az elmúlt pár évben többször is tartottam hölgyeknek önvédelmi és egyéb programokat nyári fitnesz-táborokban.

– Azt vallom, hogy a leghatékonyabban férfi edzőtársakkal lehet fejlődni, de nyilván van, akiknek kell az a minimális bátorítás azonos neműek társaságában, hogy neki merjen kezdeni. Nos, ez pont egy ilyen alkalom! Más csoport/edzés rajtunk kívűl nem lesz a teremben.

– Előfordulhat, hogy néhány hölgy tanítványom is jelen lesz, hogy segítsen nektek, szóval mit veszíthetsz ? Passzold le a gyerkőcö/ke/t pár órára, rendeld meg otthon a program utánra az ebédet, hozz magaddal törölközőt, folyadékot és kényelmes sportruházatot és/vagy barátnő/ke/t, illetve rengeteg kíváncsiságot. 🙂

– A programon részt vevők létszáma korlátozott – max 16 fő, ezért csak e-mailben történő visszaigazolás esetén tudlak fogadni. Egyéb esetben természetesen bármelyik szokásos edzésnapon szeretettel látlak a jövőben is.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet(jöhetnek kérdések is bátran):

djkravmaga@gmail.com

Várlak szeretettel!

Nagy András
Krav Maga expert @ KMG